ΔΕΙΤΕ...
Home / ΑΣΤΕΙΑ / ΠΕΡΙΕΡΓΑ / Ηράκλειο: «Μπουγέλωσαν» ξενοδοχοϋπάλληλο με ούρα!

Ηράκλειο: «Μπουγέλωσαν» ξενοδοχοϋπάλληλο με ούρα!

Σε απίθανο περιστατικό εμπλέχτηκε ένας ξενοδοχοϋπάλληλος στο Ηράκλειο. Σύμφωνα με καταγγελία του ίδιου, δέχθηκε επίθεση όταν επέστρεφε από τη δουλειά του το βράδυ της Πέμπτης 19 Αυγούστου στην περιοχή της Θερίσου, από δύο άγνωστα νεαρά άτομα.

Όπως περιέγραψε στο Ράδιο Κρήτη και το ekriti.gr, επιστρέφοντας στο σπίτι του το βράδυ της Πέμπτης λίγο μετά τις 11.30 μ.μ., δύο νεαροί που επέβαιναν σε ηλεκτροκίνητο μηχανάκι του έκλεισαν τον δρόμο στην περιοχή του Μιχαήλ Αρχαγγέλου και τον περιέλουσαν με κάποιο υγρό. Το υγρό αποδείχθηκε ότι ήταν ούρα.

«Περπατούσα αμέριμνος προς το σπίτι μου και ξαφνικά δύο νεαρά άτομα με πλησίασαν επικίνδυνα με το ηλεκτροκίνητο δίκυκλο στο οποίο επέβαιναν. Εκείνη την ώρα στην περιοχή είχε διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος και τα φώτα του δίκυκλου με «τύφλωσαν». Ο συνοδηγός κρατούσε στα χέρια του ένα κομμένο πλαστικό μπουκάλι το περιεχόμενο του οποίου άδειασε πάνω στο κεφάλι και στο σώμα μου.

Πριν προλάβω να συνέλθω από το σοκ είχαν εξαφανιστεί χωρίς να καταφέρω να δω τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος. Φτάνοντας στο σπίτι μου κατάλαβα ότι «με είχαν κάνει μούσκεμα» με το υγρό που μου πέταξαν, το οποίο τελικά δεν ήταν τίποτα άλλο, παρά… μια μεγάλη ποσότητα ούρων».

Ο ξενοδοχοϋπάλληλος κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία, η οποία τώρα θα εξετάσει το υλικό που θα συλλέξει από κάμερες ασφαλείας σπιτιών και καταστημάτων της περιοχής, προκειμένου να προχωρήσει στη σύλληψη των δραστών που πραγματοποίησαν αυτή την αηδιαστική επίθεση.

Πηγή: ekriti.gr