ΔΕΙΤΕ...
Home / VIDEO / Καμιά ελπίδα: Μαθητές σκοτώνουν με κλωτσιές τυφλή γάτα στην Φολέγανδρο | ΒΙΝΤΕΟ

Καμιά ελπίδα: Μαθητές σκοτώνουν με κλωτσιές τυφλή γάτα στην Φολέγανδρο | ΒΙΝΤΕΟ

Τα πιο βάρβαρα ένστικτά τους έβγαλαν δύο μαθητές από τη Φολέγανδρο, που θέλοντας προφανώς να διασκεδάσουν, σκότωσαν μια γατούλα με… κλωτσιές!

Για το περιστατικό που έγινε γνωστό στη μικρή κοινωνία του πανέμορφου κυκλαδίτικου νησιού, επιλήφθηκε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Νάξου, που σχημάτισε δικογραφία σε βάρος δύο μαθητών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το θλιβερό περιστατικό βιντεοσκοπήθηκε και ήρθε στη δημοσιότητα από την ιστοσελίδα zoosos.gr και είναι σκληρό, καθώς δείχνει τον έναν να την κλωτσά συνεχώς στο κεφάλι.

Η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου στο χώρο του οποίου έγινε το περιστατικό, κατάλαβε τι γίνεται όταν άκουσε τις φωνές της δύστυχης γάτας. Βγήκε και ρώτησε τί γίνεται και τα παιδιά δικαιολογήθηκαν ότι μία γάτα είχε πέσει στην πισίνα γι αυτό και φώναζε… Εκείνη διαπίστωσε ότι η γάτα ήταν νεκρή… Το τί ακριβώς είχε συμβεί, το διαπίστωσε από κάμερες ασφαλείας.

Στο βίντεο φαίνονται τα παιδιά να κυνηγούν τη γάτα και να της πετούν αντικείμενα. Η γάτα η οποία ήταν τυφλή έπεσε μέσα στην πισίνα. Και εκεί όμως τα παιδιά την κλωτσούσαν μέχρι που την αποτελείωσαν και μετά έφυγαν σαν να μην συμβαίνει τίποτα…

Η Εισαγγέλεας Πρωτοδικών Νάξου έδωσε εντολή εκτός από την κατεπείγουσα προανάκριση να βεβαιωθεί και διοικητικό πρόστιμο 30.000 ευρώ σε βάρος των γονέων του αγοριού που κλωτσάει τη γάτα.

Πηγή: gazzetta