ΔΕΙΤΕ...
Home / ΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / Κι όμως είναι η ίδια γυναίκα: Πώς οι influencers “εξαφανίζουν” την κυτταρίτιδα χωρίς photoshop (εικόνες & βίντεο)

Κι όμως είναι η ίδια γυναίκα: Πώς οι influencers “εξαφανίζουν” την κυτταρίτιδα χωρίς photoshop (εικόνες & βίντεο)

Ναι, στον κόσμο του Instagram -με τα γυμνασμένα κορμιά, τα αψεγάδιαστα πρόσωπα και τις τέλειες σχέσεις- δεν είναι όλα όπως φαίνονται.

 

Όλοι γνωρίζουμε πώς συγκεκριμένες γωνίες και πόζες μπορούν να επηρεάσουν την εμφάνισή μας στις φωτογραφίες που βγάζουμε για τα social media – έχετε σκεφτεί όμως αν κάνει κάτι αντίστοιχο και ο φωτισμός;

 

 

Μια γυναίκα που γνωρίζει κάτι παραπάνω για τα συγκεκριμένα θέματα είναι η Danae Mercer – μια Αμερικανίδα δημοσιογράφος και influencer που έχει αποδείξει πόσο εύκολο είναι να κάνει κανείς το σώμα του να φαίνεται δραματικά διαφορετικό στο διαδίκτυο. Ακόμη και χωρίς τη χρήση photoshop.

 

Η ίδια έχει κερδίσει περισσότερους από 722.000 ακόλουθους στο Instagram χάρη στις δημοσιεύσεις της, οι οποίες αφορούν συνήθως τους τρόπους με τους οποίους οι άνθρωποι φαίνονται πιο αδύνατοι/γυμνασμένοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με διάφορα κόλπα, όπως για παράδειγμα γυρνώντας τα πόδια προς τα μέσα την ώρα που ποζάρουν για να δημιουργήσουν την ψευδαίσθηση ότι υπάρχει κενό ανάμεσα στα πόδια.

 

 

Πρόσφατα, η Danae τόνισε πόσο μπορεί ο «τέλειος φωτισμός» να επηρεάσει μια φωτογραφία – Δημοσίευσε, λοιπόν, δύο φωτογραφίες της με μπικίνι που τραβήχτηκαν μέσα σε λίγα λεπτά η μία από την άλλη.

 

Στην πρώτη φωτογραφία, η Danae πόζαρε έτσι ώστε να τονίσει τα οπίσθιά της σε φωτισμό που κρύβει την κυτταρίτιδά της και εξομαλύνει τα περισσότερα από τα σημάδια της. Στην άλλη φωτογραφία, η Danae στέκεται μπροστά στον καθρέφτη χωρίς να την ενδιαφέρει να βρίσκεται σε σημείο που κάνει σκιά. Το φως του ήλιου πέφτει πάνω στους γοφούς και τους μηρούς της και έτσι εμφανίζονται οι “ατέλειες”.

Παραδέχτηκε επίσης ότι “τούρλωσε” τους γοφούς της, κράτησε σφιχτό το κέντρο της και έσφιξε όσο μπορούσε για να πετύχει το αποτέλεσμα στην πρώτη φωτογραφία – παρά τις προσπάθειές της να την κάνει να φαίνεται αβίαστη. “Κατά κύριο λόγο, όμως, η φωτογραφία αφορά το φως, που κάνει τα μαγικά του”, συμπλήρωσε.

 

“Τα περισσότερα μοντέλα στο instagram ξέρουν ΑΚΡΙΒΩΣ πώς να ποζάρουν και να δουλεύουν τις γωνίες τους. Και ξέρουν επίσης από φωτισμό.”

 

 

Δείτε μερικές ακόμη χαρακτηριστικές αναρτήσεις της:

 

 

 

 

topnews