ΔΕΙΤΕ...
Home / ΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / Κορίνα Εμμανουηλίδου: Η κούκλα Ελληνίδα που διεκδικεί τον τίτλο της «Μις Υφήλιος 2022»

Κορίνα Εμμανουηλίδου: Η κούκλα Ελληνίδα που διεκδικεί τον τίτλο της «Μις Υφήλιος 2022»

Η Κορίνα Εμμανουηλίδου είναι το μοντέλο που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον Διαγωνισμό Μις Υφήλιος και θα διεκδικήσει τον τίτλο της ομορφότερης γυναίκας στον κόσμο για το 2022.

Με ύψος 1.80 και μόλις 22 ετών, το μοντέλο από τη Βέροια φιλοδοξεί να φτάσει στην κορυφή. Η Κορίνα Εμμανουηλίδου σπούδασε make-up artist, ενώ κέρδισε τον διαγωνισμό Star GS Hellas ανάμεσα σε 20 υποψήφιες.

Ο 71ος Διαγωνισμός Miss Universe θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Ορλεάνη της Λουιζιάνα των ΗΠΑ, στις 14 Ιανουαρίου 2023 και η Κορίνα Εμμανουηλίδου βρίσκεται τις τελευταίες δυο ημέρες στις ΗΠΑ όπου και προετοιμάζεται πυρετωδώς για τη μεγάλη «μάχη» της.

Μάλιστα, η επίσημη σελίδα του Star & Mr GS Hellas στο Instagram αποκάλυψε και την επίσημη εθνική ενδυμασία, εμπνευσμένη από τη θεά Ήρα.

«Με ιδιαίτερη χαρά και περηφάνεια ο Θεσμός των ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΩΝ GS HELLAS παρουσιάζει σε όλο τον κόσμο την εθνική μας ενδυμασία για φέτος , είναι αυτή η ενδυμασία που θα μας εκπροσωπήσει στην κορωνίδα των παγκόσμιων διαγωνισμών ομορφιάς, στο ΜΙΣ ΥΦΗΛΙΟΣ 2022, ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΑ ΕΜΜΑΝΟΥΗΙΛΙΔΟΥ.

Η φετινή εθνική μας ενδυμασία απεικονίζει την ΘΕΑ ΗΡΑ , μαζί με το εμβληματικό της δόρυ και το μυστικιστικό της σύμβολο, που δεν είναι άλλο από το υπέρλαμπρο ΠΑΓΩΝΙ, με όλες του τις ιδιότητες.
Είναι μία δημιουργία του γλύπτη από τον TASOS HORRUS.

Περιγραφή: Η ΘΕΑ ΗΡΑ , επιλέχθηκε ως εθνική μας ενδυμασία , μιας και θέλουμε να μεταφέρουμε σε όλο τον κόσμο επί σκηνής το σύνθημα για την ΕΛΛΑΔΑ – TAKE OUR HISTORY BACK. Έτσι διαλέξαμε την απόλυτη Θεά, την Θεά των Θεών Ήρα, η οποία συμβολίζει την ομορφιά- οικογένεια και προστασία των μελών της. Για εμάς η Ήρα είναι η πρωτογενής προστάτιδα του Θεσμού, έτσι ήρθε η Ώρα να την δείξουμε με το μήνυμα μας.

Το περίτεχνο δόρυ της , αποτελεί σημείο αναφοράς δυναμικής και προστασίας. Το Παγώνι με τα 1000 μάτια στην ουρά του , σκοπό έχει να στρέψει τα βλέμματα όλων πάνω μας και να ανοίξει την ουρά του επί σκηνής και να γίνει σύμβολο φωτεινότητας , ρίχνοντας φως στο TAKE OUR HISTORY BACK.
Όπως βλέπετε στην ενδυμασία , φωτίζεται …. αυτό είναι ένα μικρό στιγμιότυπο που θα γίνει , αφού έχουμε ζητήσει να σβήσουν τα φώτα κάποια στιγμή….. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ ΣΤΟ MISS UNIVERSE 2022 – NEW ORLEANS, USA» αναφέρεται χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας που «αποκαλύπτει» την ενδυμασία που θα φορέσει η Κορίνα Εμμανουηλίδου.

newsbeast.gr