ΔΕΙΤΕ...
Home / ΑΣΤΕΙΑ / ΠΕΡΙΕΡΓΑ / Κοζάνη: Κούφανε τον εστιάτορα με αυτό τον τρόπο! Οι απίθανες σκηνές μπροστά στο κατάστημα.

Κοζάνη: Κούφανε τον εστιάτορα με αυτό τον τρόπο! Οι απίθανες σκηνές μπροστά στο κατάστημα.

Ένα ασυνήθιστο περιστατικό καταγράφηκε το απόγευμα της Τρίτης 16 Ιουνίου στον κεντρικό πεζόδρομο στην Κοζάνη, όταν άντρας τοποθέτησε φέρετρα σε εστιατόριο και ο ίδιος ξάπλωσε σε ένα από αυτά…

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας το πρωί της ίδιας ημέρας, τοποθέτησε δύο φέρετρα έξω από το μαγαζί εστίασης επί της οδού Ειρήνης, θέλοντας με αυτόν τον παράδοξο τρόπο να εκφράσει την δυσαρέσκεια του για τα τραπεζοκαθίσματα που βρίσκονται παραπλεύρως στην στοά του καταστήματος, αφού ο ίδιος διατηρεί οίκημα στον δεύτερο όροφο του ίδιου κτιρίου.

 

 

Στο σημείο έσπευσε άμεσα η Αστυνομία. Αρχικά έγινε σύσταση στον άνδρα για την ενέργεια αυτή, ενώ το απόγευμα της ίδιας μέρας ο ίδιος τοποθέτησε ξανά τα φέρετρα και μάλιστα ξάπλωσε μέσα σε ένα από αυτά. Για δεύτερη φορά ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, που συνέλαβε τον άνδρα και ακολουθήθηκαν όλες οι νόμιμες ενέργειες.

 

Το ασυνήθιστο αυτό θέαμα οι περισσότεροι περαστικοί το αντιμετώπισαν με χιούμορ, ενώ και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος δήλωσε: «Ό,τι διάφορες και να έχεις, δεν λύνονται με αυτό τον τρόπο», ενώ ο ίδιος επιφυλάσσεται για κάθε άλλη νόμιμη ενέργεια που του δίνει ο νόμος.

 

 

 

 

 

Πηγή : kozanilife.gr – newsit.gr