ΔΕΙΤΕ...
Home / VIDEO / Ο Μπιλ Γκέιτς «ξαναχτυπά»: Κίνδυνος το εμβόλιο να πάει στους πλούσιους – Έρχεται φονικότερη πανδημία

Ο Μπιλ Γκέιτς «ξαναχτυπά»: Κίνδυνος το εμβόλιο να πάει στους πλούσιους – Έρχεται φονικότερη πανδημία

Ο Μπιλ Γκέιτς ανησυχεί μήπως τα πλουσιότερα έθνη λάβουν τα περισσότερα φάρμακα και εμβόλια και οι «φτωχές» χώρες μείνουν στην απέξω

Ο μέγας και τρανός “φιλάνθρωπος” Μπιλ Γκέιτς, επανέρχεται με ζοφερές προβλέψεις εκτιμώντας ότι τα φάρμακα και τα μελλοντικά εμβόλια για τον κορωνοϊό, θα πρέπει να διανεμηθούν σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη και όχι σε αυτούς «που θα δίνουν τα περισσότερα» για να τα αποκτήσουν.

 

«Αν αφήσουμε τα φάρμακα και τα εμβόλια να πάνε σε αυτούς που δίνουν τα περισσότερα χρήματα, αντί στα άτομα και τις περιοχές όπου είναι περισσότερο απαραίτητα, θα έχουμε μια ακόμα φονικότερη και μεγαλύτερης διάρκειας πανδημία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γκέιτς, κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης για τον Covid-19 που διοργάνωσε η International AIDS Society.

 

 

«Έχουμε ανάγκη οι ηγέτες να λάβουν αυτές τις δύσκολες αποφάσεις σχετικά με τη διανομή που θα πρέπει να γίνει αμερόληπτα και όχι μόνο σύμφωνα με παράγοντες που βασίζονται στην αγορά».

Το ότι ο Γκέιτς είναι ο δεύτερος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο και ιδρυτής του άκρως αμφιλεγόμενου Ιδρύματος Bill & Melinda Gates Foundation, του έχει δώσει το δικαίωμα να συμμετέχει σε συζητήσεις και think tank άσχετα με το αντικείμενο του, που είναι η Microsoft και η πληροφορική, και να δίνει εντολές ακόμα και σε παγκόσμιους ηγέτες, οι οποίοι τον ακούν. Μιλάει το «χρήμα».

 

Τώρα ξανά ανησυχεί για την Αφρική λέγοντας ότι οι προσπάθειες που ξεκίνησαν πριν από δύο δεκαετίες για την καταπολέμηση της παγκόσμιας κρίσης κατά του AIDS, όταν οι χώρες ενώθηκαν για να διαθέσουν τελικά φάρμακα στο μεγαλύτερο μέρος του κόσμου, συμπεριλαμβανομένης της Αφρικής, μπορούν να χρησιμεύσουν ως πρότυπο για την ευρεία πρόσβαση σε φάρμακα κατά του COVID-19.

«Ένα από τα καλύτερα μαθήματα για την καταπολέμηση του HIV/AIDS είναι η σημασία της οικοδόμησης αυτού του μεγάλου, δίκαιου παγκόσμιου συστήματος διανομής για τη διανομή των φαρμάκων σε όλους», δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

 

Μόνο που νεότερα στοιχεία που έχουν δει το φως της δημοσιότητας δείχνουν ότι οι «μισθοφόροι» της CIA διέδωσαν τον ιό HIV στη Ν. Αφρική, όπως ισχυρίζεται πρώην μέλος, κάτι που κατηγοριοποιήθηκε και αυτό στις «θεωρίες συνωμοσίας», ως κάτι μάλλον “απίθανο” και “δύσκολο” στην πράξη.

 

Ωστόσο ο πολύπαθος αφρικάνικος λαός, αρνείται να γίνει πειραματόζωο σε νέο εμβόλιο. – Διαμαρτυρίες Αφρικανών για τις δοκιμές του εμβολίου για τον κορωνοϊό στην Ήπειρο – γι’ αυτό και ο Γκέιτς «καλεί» τους ηγέτες.

Δείτε πόσο ανησυχεί για όλους εμάς ο “φιλάνθρωπος”:

 

 

igata