ΔΕΙΤΕ...
Home / ΑΣΤΕΙΑ / ΠΕΡΙΕΡΓΑ / Ο Τσίπρας θα καταργήσει τα Χριστούγεννα, διαδώστε!!!

Ο Τσίπρας θα καταργήσει τα Χριστούγεννα, διαδώστε!!!

Ο Τσίπρας θα καταργήσει τα Χριστούγεννα, διαδώστε!!! Ο Τσίπρας θα καταργήσει το σταυρό απ’ τη σημαία και δε θα γιορτάζουμε Χριστούγεννα

Εντάξει, πραγματικά τώρα βλέπουμε όλες τις συνέπειες στέρησης καρέκλας και μάσας να εκτυλίσσονται μπροστά μας από τους ανθρώπους που τόσα χρόνια κατέστρεφαν και έτρωγαν τα πάντα και τώρα παριστάνουν τις οσίες παρθένες!!!

Ο Μάκης Βορίδης λοιπόν με ένα μείγμα ρητορικής που εκτεινόταν από τον Αμβρόσιο έως την Ελένη Λουκά, επιδόθηκε σε ένα παραλήρημα θρησκοληψίας και απίστευτης παραπληροφόρησης. Όχι τίποτα άλλο, αλλά ότι είπε ο “τσεκουράτος” ξεπερνά και κάθε όριο της λογικής!!!

Παρακάτω τα σημαντικότερα σημεία όσων -μεσαιωνικών- είπε ο Τομεάρχης Εσωτερικών της ΝΔ:

Εάν επικρατήσει η πρόταση ΣΥΡΙΖΑ, «τα σχολεία και τα δικαστήρια δεν έχουν μέσα την εικόνα του Χριστού και ο θρησκευτικός όρκος καταργείται σε όλα τα επίπεδα».
Εάν επικρατήσει η πρόταση ΣΥΡΙΖΑ, «τα Χριστούγεννα δε θα μπορούν να εορτάζονται σε δημόσιους χώρους άρα δεν μπορείς να βάλεις μια φάτνη».
Μόλις το είπε αυτό βέβαια πρέπει οι τρεις μάγοι με τα δώρα στην φάτνη της Νέας Υόρκης που ετοιμάζονται για να στολιστούν αυτές τις ημέρες να ανατινάχτηκαν!!!

«Ο σταυρός από τη σημαία πρέπει να αφαιρεθεί».
«Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ έρχεται σε ρήξη με την ταυτότητα και την παράδοση μας έτσι όπως αυτή έχει ρυθμιστεί εκατοντάδες χρόνια. Είμαστε οι κληρονόμοι του Βυζαντίου και της ισορροπίας που υπήρχε ανάμεσα στον αυτοκράτορα και τον Πατριάρχη. Αυτό κληρονομήσαμε, αυτό αποτυπώθηκε στα Συντάγματά μας αυτή είναι η παράδοσή μας. Ο κ. Τσίπρας ζητά να ρηγματώσουμε με αυτή την ιστορία».
«Η ΝΔ είπε και εδήλωσε ότι δεν πρέπει να αναθεωρηθεί το συγκεκριμένο άρθρο του Συντάγματος».

cretadrive