Home / ΝΕΑ / Οι γονείς του 20χρονου μοντέλου που βρέθηκε κρεμασμένο στην Κεφαλονιά αποκαλύπτουν: «Μας πήρε τηλέφωνο κλαίγοντας, λίγο πριν πεθάνει. Κάτι έγινε με μέλος του πληρώματος»…

Οι γονείς του 20χρονου μοντέλου που βρέθηκε κρεμασμένο στην Κεφαλονιά αποκαλύπτουν: «Μας πήρε τηλέφωνο κλαίγοντας, λίγο πριν πεθάνει. Κάτι έγινε με μέλος του πληρώματος»…

Κλαίγοντας πήρε τους γονείς το 20χρονο μοντέλο από την Αυστραλία λίγο πριν βρεθεί νεκρή σε ιδιωτικό γιοτ γιοτ Μεξικανού δισεκατομμυριούχου στην Κεφαλονιά, σύμφωνα με νέα αποκάλυψη. Όπως ανακοίνωσε ο πληρεξούσιος δικηγόρος της οικογένειας, Χαράλαμπος Τριανταφυλλόπουλος, η 20χρονη Σινίντ Μακναμάρα δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα, επικοινωνούσε με την οικογένειά της τακτικά και έδειχνε ευτυχισμένη. Λίγα λεπτά όμως, πριν βρεθεί νεκρή κάλεσε τους γονείς της κλαίγοντας «αναφερόμενη σε ένα περιστατικό που έλαβε χώρα στη θαλαμηγό με άλλο μέλος του πληρώματος». Οι γονείς της ζητούν να μάθουν τι ακριβώς συνέβη μέσα στη θαλαμηγό τα ξημερώματα της Πέμπτης, που έκαναν την κόρη τους να κλαίει, αλλά και γιατί καθυστέρησε η μεταφορά της στο νοσοκομείο από τα υπόλοιπα μέλη του πληρώματος, ενώ βρισκόταν σε κωματώδη κατάσταση και κάθε λεπτό ήταν κρίσιμο για τη ζωή της….

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει: «Στο πλαίσιο της διενεργούμενης έρευνας για τις συνθήκες και τα αίτια που οδήγησαν στον θάνατο της Σινίντ Μακναμάρα, ενεργών ως πληρεξούσιος δικηγόρος των γονέων της, δηλώνω ότι η οικογένεια αναμένεται από τις ελληνικές αρχές απαντήσεις ως προς τα αίτια και τις συνθήκες θανάτου της, καθώς και την πλήρη διερεύνηση των γεγονότων και περιστατικών που έλαβαν χώρα προ του θανάτου της στη θαλαμηγό Mayan Queen IV, δοθέντος ιδίως του γεγονότος ότι η θανούσα είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικά με την μητέρα και τον αδελφό της λίγο πριν από το διερευνώμενο δυστυχές συμβάν, κλαίγοντας και αναφερόμενη σε ένα περιστατικό που έλαβε χώρα στη θαλαμηγό με άλλο μέλος του πληρώματος. Οι γονείς επίσης δηλώνουν ότι η Σινίντ δεν αντιμετώπιζε οποιοδήποτε πρόβλημα, επικοινωνούσε πολύ συχνά με την οικογένειά της και ήταν ευτυχισμένη. Σε δύο (2) μάλιστα ημέρες θα επέστρεφε στην οικογένειά της και τους φίλους της στην Αυστραλία. Για τους λόγους αυτούς, η οικογένεια θεωρεί κρίσιμο να διερευνηθούν διεξοδικά τόσο οι συνθήκες θανάτου της, όσο και τα γεγονότα και περιστατικά που προηγήθηκαν του εν λόγω συμβάντος, ώστε να αποκαλυφθεί η πλήρης αλήθεια και να μάθουν τι πραγματικά συνέβη και οδήγησε την εικοσάχρονη θυγατέρα τους στον θάνατο. Επιπροσθέτως, η οικογένεια αναζητεί τους λόγους της μεγάλης καθυστέρησης που υπήρξε από την ώρα του δυστυχούς συμβάντος μέχρι τη μεταφορά της Σινίντ σε νοσοκομείο της Αθήνας και ενώ ήδη ευρίσκετο επί πολλές ώρες αναίσθητη, σε κωματώδη κατάσταση και κάθε λεπτό ήταν κρίσιμο για τη ζωή της. Δηλώνοντας την εμπιστοσύνη τους στις ελληνικές αρχές, ελπίζουν ότι θα διερευνηθούν διεξοδικά τα ανωτέρω κρίσιμα ζητήματα και θα λάβουν ως γονείς τις δέουσες απαντήσεις για τον αιφνίδιο και όλως αναπάντεχο θάνατο της θυγατρός τους»….

Η κοπέλα βρέθηκε κρεμασμένη από τα σκοινιά του σκάφους στο πίσω μέρος της θαλαμηγού Mayan Queen IV του Μεξικανού κροίσου Alberto Baillères, στην Κεφαλονιά, όπου εργαζόταν. Εξέπνευσε κατά την αεροδιακομιδή της στην Αθήνα. Ο θάνατος της άτυχης κοπέλας αποδίδεται σε αυτοκτονία, ωστόσο, στην υπόθεση υπάρχουν πολλά σκοτεινά σημεία. Οι ελληνικές αρχές έχουν στα χέρια τους βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του γιοτ όπου προφανώς καταγράφονται οι τελευταίες στιγμές του άτυχου μοντέλου, σκηνές που αναμένεται να βάλουν ένα τέλος στα ερωτηματικά και να δώσει τις απαντήσεις που ζητούν οι δικοί της άνθρωποι. Ο ιδιοκτήτης της και πρόεδρος της δεύτερης μεγαλύτερης εταιρείας εξορύξεων στο Μεξικό, με εκτιμώμενη περιουσία 9,6 δισ δολαρίων, δεν ήταν, σύμφωνα με δημοσιεύματα, στο σκάφος την ώρα του θανάτου της κοπέλας. Όλα τα μέλη του πληρώματος, αφού κατέθεσαν στις λιμενικές αρχές της Κεφαλονιάς, αναχώρησαν με τη θαλαμηγό Mayan Queen IV, η οποία έχει αγκυροβολήσει στην Ίμπιζα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, κάποιοι από τους συναδέλφους της ανέφεραν πως η κοπέλα προσπαθούσε να ξεπεράσει έναν δύσκολο χωρισμό….

πηγη : mixanitouxronou

Διαβάστε την συνέχεια...