ΔΕΙΤΕ...
Home / ΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / Παναγιώτης – Ραφαήλ: Το «ευχαριστώ» της οικογένειας για τον έναν χρόνο στήριξης

Παναγιώτης – Ραφαήλ: Το «ευχαριστώ» της οικογένειας για τον έναν χρόνο στήριξης

Έναν χρόνο έχει «κλείσει» ο αγώνας της οικογένειας αλλά και του ίδιου του Παναγιώτη-Ραφαήλ που προκάλεσε πανελλαδική συγκίνηση.

Με ένα ιδιαίτερο μήνυμα στη σελίδα στο Facebook, η οικογένεια του μικρού Παναγιώτη-Ραφαήλ, που η ιστορία του συγκίνησε όλη την Ελλάδα, ευχαρίστησε τον κόσμο με αφορμή την ολοκλήρωση ενός έτους από το ξεκίνημα αυτού του αγώνα.

 

Είναι απίστευτο το πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός… Πέρασε ήδη ένας χρόνος από τότε που ξεκινήσαμε τον αγώνα μας για να βελτιώσουμε τη ζωή του παιδιού μας» αναφέρουν αρχικά οι γονείς του μικρού ήρωα.
Στη συνέχεια, προσθέτουν πως πρόκειται για έναν δύσκολο αγώνα «που βρήκε συμμάχους μας όλους εσάς. Με την αγάπη σας σταθήκατε δίπλα μας σαν να ήταν δικό σας παιδί. Και ο αγώνας όλων μας δικαιώθηκε».

 

 

«Τα συναισθήματά μας είναι πολλά αλλά ένα είναι το κυρίαρχο. Η ευγνωμοσύνη. Χωρίς εσάς δεν θα τα είχαμε καταφέρει. Σας ευχαριστούμε που κάνατε τη ζωή του Παναγιώτη Ραφαήλ πιο όμορφη. Σίγουρα έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μας. Έχουμε όμως την υπομονή να τον διανύσουμε με αισιοδοξία και ελπίδα. Και αυτό χάρη σε εσάς».

 

Ακόμη, η οικογένεια του μικρού παιδιού εμφανώς συγκινημένη, τονίζει πως κάθε καινούρια κατάκτηση του Παναγιώτη Ραφαήλ μας θυμίζει πως «όλοι μαζί κάναμε το αδύνατο δυνατό. Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας!!».