ΔΕΙΤΕ...
Home / ΑΣΤΕΙΑ / ΠΕΡΙΕΡΓΑ / Πανικός σε πτήση – Μάτωναν αφτιά και μύτες επειδή το πλήρωμα ξέχασε να ενεργοποιήσει το σύστημα συμπίεσης της καμπίνας

Πανικός σε πτήση – Μάτωναν αφτιά και μύτες επειδή το πλήρωμα ξέχασε να ενεργοποιήσει το σύστημα συμπίεσης της καμπίνας

Πανικός προκλήθηκε σε πτήση με προορισμό το Τζαϊπούρ καθώς επιβάτες είδαν αίμα να τρέχει από τις μύτες και τα αφτιά τους.

Αιτία για το συμβάν ήταν πως το πλήρωμα ξέχασε να ενεργοποιήσει το σύστημα συμπίεσης της καμπίνας, αναγκάζοντας την πτήση να επιστρέψει στο αεροδρόμιο από όπου απογειώθηκε.

Το αεροπλάνο της εταιρείας Jet Airways, που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Μουμπάι- Τζαϊπούρ και μετέφερε 166 ανθρώπους, αναγκάστηκε να επιστρέψει στο αεροδρόμιο από το οποίο αναχώρησε τρία τέταρτα της ώρας μετά την απογείωσή του το πρωί, μετά την εμφάνιση των ανησυχητικών συμπτωμάτων στους επιβάτες.

Βίντεο που αναρτήθηκε στο Twitter δείχνει τη νεκρική σιωπή που επικρατεί στην καμπίνα όπου οι επιβάτες φορούν τις μάσκες οξυγόνου που έπεσαν μπροστά τους.

«Κατάσταση πανικού εξαιτίας ενός τεχνικού προβλήματος στο @jetways 9W 0697 που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Μουμπάι- Τζαϊπούρ. Η πτήση επέστρεψε στη Μουμπάι έπειτα από 45 λεπτά. Όλοι οι επιβάτες είναι ασφαλείς, μεταξύ των οποίων και εγώ», έγραψε στο Twitter ο Νταρσάκ Χάτι, ένας επιβάτης.

Διαβάστε την συνέχεια...