ΔΕΙΤΕ...
Home / ΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / Το δέκατο παιδί του απέκτησε ο Έντι Μέρφι

Το δέκατο παιδί του απέκτησε ο Έντι Μέρφι

Ετοιμάζει… ποδοσφαιρική ομάδα ο Έντι Μέρφι, που καλωσόρισε την περασμένη εβδομάδα το δέκατο παιδί του.

Φόρο τιμής στον πρόσφατα χαμένο αδερφό του αποτίει o γνωστός ηθοποιός Eddie Murphy μετά τη γέννηση του του δέκατου παιδιού του.

Ο «Μπάτσος του Μπέβερλι Χιλς» καλωσόρισε τον Max Charles την Παρασκευή, το γιο που απέκτησε με την αρραβωνιαστικιά του Paige Butcher, σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπεύθυνου δημοσίων σχέσεων.

Το δεύτερο όνομα του βρέφους δόθηκε ως φόρος τιμής και μνήμης στον μεγαλύτερο αδερφό του διάσημου ηθοποιού, επίσης κωμικού, Charlie Murphy, ο οποίος πέθανε από Λευχαιμία πέρσι.

Ο Murphy, 57 ετών, και η Butcher, 39 ετών (μοντέλο και ηθοποιός από την Αυστραλία) είναι μαζί από το 2012. Μαζί έχουν αποκτήσει άλλο ένα κορίτσι, την Izzy Oona Murphy, που θα κλείσει σε λίγους μήνες τα δύο.

Ο ηθοποιός έχει άλλα 8 παιδιά από προηγούμενες σχέσεις. Ο μεγαλύτερος, Eric, που απέκτησε με την Paulette McNeely γεννήθηκε το 1989. Ο δεύτερος κατά σειρά γιος του, με την Tamara Hood, γεννήθηκε ένα χρόνο μετά.

Ο σταρ απέκτησε άλλα πέντε παιδιά τους Bria, Myles, Shayne, Zola και Bella, με την πρώην σύζυγό του Nicole Mitchell.

Στη συνέχεια απέκτησε ένα κοριτσάκι, την Angel Iris, με την Melanie Brown των Spice Girls, το 2007. Ο ηθοποιός μάλιστα είχε ζητήσει τεστ πατρότητας καθώς είχε δηλώσει ότι δεν γνωρίζει αν είναι δικό του το παιδί.

Πηγή: instanews.gr