ΔΕΙΤΕ...
Home / ΑΣΤΕΙΑ / ΠΕΡΙΕΡΓΑ / ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΚΑΠΟΥ ?? Αναζητείται ! ! Αυτός είναι ο Αλβανός «εγκέφαλος» της σπείρας ναρκωτικών που… σκούπισε η ΕΛΑΣ

ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΚΑΠΟΥ ?? Αναζητείται ! ! Αυτός είναι ο Αλβανός «εγκέφαλος» της σπείρας ναρκωτικών που… σκούπισε η ΕΛΑΣ

Από την επιχείρηση αυτή συνελήφθησαν 8 άτομα, μεταξύ των οποίων και ένας αστυνομικός, στους οποίους απαγγέλθηκαν κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα.
Ωστόσο ο φερόμενος ως «εγκέφαλος» της σπείρας, καταφέρει να ξεφύγει τελευταία στιγμή, λίγο πριν το σπίτι του στην Πεντέλη περικυκλωθεί από αστυνομικούς.
Πρόκειται για τον
TAFAJ (ον.) ERIUS του MALO και της SUZANA , ο οποίος γεννήθηκε την 08-08-1988 στην Αλβανία.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της ΕΛΑΣ στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν:
– ποσότητες ναρκωτικών ουσιών,
– πυροβόλα όπλα
– πιστόλια,πλήθος φυσιγγίων διαφόρων διαμετρημάτων,
– πλήθος κινητών τηλεφώνων και καρτών «SIM»,
-35.000 ευρώ περίπου, διάφορα κοσμήματα,
-τιμαλφή και άλλα αντικείμενα.
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Αθήνα, 16 Οκτωβρίου 2018
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 31χρονου αλλοδαπού, ο οποίος αναζητείται για την υπόθεση της εξάρθρωσης, από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών ουσιών

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας (6) μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των διερευνώμενων αδικημάτων, καθώς και στην ενημέρωση του κοινωνικού συνόλου για την προστασία του.

Για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων στο τηλέφωνο 10301 (Ταχυδρομική διεύθυνση: Λεωφόρος Κηφισίας 23, Μαρούσι, Τ.Κ.: 15123) ή μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση internalaffairs@astynomia.gr .
Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.
Πηγή  police.voice