ΔΕΙΤΕ...
Home / ΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / Ξεφτίλα: Ο Ηλίας Ψινάκης πέταξε στον δρόμο τα πράγματα που μαζεύτηκαν για τους πυρόπληκτους!

Ξεφτίλα: Ο Ηλίας Ψινάκης πέταξε στον δρόμο τα πράγματα που μαζεύτηκαν για τους πυρόπληκτους!

Με σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι μοιάζουν οι φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου από τον δήμο Μαραθώνα.

Ακόμη ένα δείγμα κακοδιαχείρισης, ο τρόπος με τον οποίο ο δήμος διαχειρίστηκε το υλικό που συγκεντρώθηκε για τους πυροπληκτους. Ή μάλλον δεν το διαχειρίστηκε αλλά το πέταξε σε κάποια αυλή, μη σεβόμενος ούτε τις ανάγκες των πολιτών του πυρόπληκτου δήμου αλλά ούτε την ευαισθησία εκείνων που από το υστέρημά τους θέλησαν να προσφέρουν στους κατοίκους του Ματιού και του Νέου Βουτζά.

Πρόκειται για ρουχισμό, τρόφιμα, συσκευές, έπιπλα, στρώματα, σεντόνια και άλλα είδη, ακόμη και κούτες με προμήθειες που ήρθαν από το εξωτερικό.

Ανάμεσά τους και παλέτες με εμφιαλωμένα νερά, τα οποία βρίσκονται εκτεθειμένα στις καιρικές συνθήκες, τον ήλιο, τις υψηλές θερμοκρασίες, τώρα τους ανέμους και αύριο τη βροχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι καταγγέλλοντες επιρρίπτουν ευθύνες στον δήμο για κακοδιαχείριση και μάλιστα την έρευνα αναλαμβάνει ο εισαγγελέας Πρωτοδικών, ο οποίος καλείται να εξακριβώσει αν ευσταθούν οι επίμαχες καταγγελίες και εάν έχουν ενδεχομένως τελεστεί αξιόποινες πράξεις.

Δείτε τις εικόνες ντροπής που προκάλεσαν την παρέμβαση του εισαγγελέα:

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν αναρτήθηκαν από την ιστοσελίδα dimotisnews.gr (Ο Δημότης της Ανατολικής Αττικής) από ρεπορτάζ την Κυριακή 23/09/2018, και αναδημοσιεύθηκαν και στα social media.

athensmagazine.gr

Διαβάστε την συνέχεια...