ΔΕΙΤΕ...
Home / ΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / 13χρονος σκότωσε τον 9χρονο αδερφό του επειδή έπαιζαν “κλέφτες κι αστυνόμους” και “δεν υπάκουσε στις εντολές”

13χρονος σκότωσε τον 9χρονο αδερφό του επειδή έπαιζαν “κλέφτες κι αστυνόμους” και “δεν υπάκουσε στις εντολές”

Κλέφτες και αστυνόμοι: Πρόκειται για μία τραγωδία που διαδραματίστηκε στην Πενσιλβανία των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής. Εκεί, ένας δεκατριάχρονος σκότωσε τον αδερφό του. Μάλιστα, το συγκεκριμένο γεγονός έγινε στο πλαίσιο του παιχνιδιού και συνέβη στις έξι το πρωί της περασμένης Τετάρτης. Ήταν την ώρα που τα δύο αδέρφια έπαιζαν «κλέφτες και αστυνόμους». Αξίζει να σημειωθεί πως ο έφηβος αποφασίστηκε να δικαστεί, με όρους ενήλικα.

Κλέφτες και αστυνόμοι – Αληθινή ιστορία: Τι ανέφερε ο Brayden Leroy Wright

 

Όπως ο ίδιος ο Brayden Leroy Wright παραδέχθηκε στους αστυνομικούς, θύμωσε πολύ, επειδή ο μικρός του αδερφός “δεν συμμορφωνόταν με τις εντολές”. Όπως είπε, έβαλε ένα όπλο στο πίσω μέρος του κεφαλιού του αδερφού του, έκατσε στον καναπέ για να δει βίντεο στο YouTube και απλά πάτησε τη σκανδάλη. O Brayden παραδέχθηκε, ότι ήξερε πως υπήρχε σφαίρα στη θαλάμη του όπλου. Ο 9χρονος πέθανε ακαριαία.

Ο πατέρας των δύο παιδιών, Mark Snyder, εξήγησε, ότι στο σπίτι υπήρχαν μη ασφαλισμένα και γεμάτα όπλα “για λόγους ασφαλείας”. Αφού πυροβόλησε τον αδερφό του, ο 13χρονος ακούμπησε κάτω το όπλο και κάλεσε ασθενοφόρο για να αναφέρει πτώση. Μέχρι να φτάσουν οι διασώστες, το παιδί αιμορραγούσε τρομερά.

Κλέφτες και αστυνόμοι – Αληθινή ιστορία: Λογαριασμός για την ενίσχυση της οικογένειας
Έχει δημιουργηθεί λογαριασμός GoFundMe για να συγκεντρωθούν χρήματα και στηριχθεί η οικογένεια με τα δικαστικά έξοδα και τα έξοδα της κηδείας, καθώς και με την ψυχολογική υποστήριξη που θα χρειαστούν τα υπόλοιπα παιδιά, τρία μικρότερα κορίτσια. Οι κηδεμόνες των παιδιών, πάντως, δεν αντιμετωπίζουν καμία κατηγορία.