ΔΕΙΤΕ...
Home / ΥΓΕΙΑ / ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ / 5 Tips για να Διώξεις τα Ψωμάκια!

5 Tips για να Διώξεις τα Ψωμάκια!

Παιδεύεσαι με τα ψωμάκια; Προσπαθείς να βρεις μια καθημερινή ρουτίνα που να σε βοηθήσει να καταπολεμήσεις αυτή την «προβληματική» περιοχή; Ε, είμαι εδώ για σένα και να σου δώσω τα κατάλληλα tips για να διώξεις τα ψωμάκια. Δεν είναι κάτι δύσκολο, ίσα, ίσα απλές καθημερινές συνήθειες που αν τις βάλεις στη ζωή σου θα βοηθήσει τόσο στην καταπολέμηση από τα ψωμάκια αλλά και συνολικά το σώμα σου.

Εννοείται πως το αλάτι και η ζάχαρη είναι από τα πράγματα που πρέπει να κόψεις πρώτα, αλλά αυτό είμαι σίγουρη πως το ξέρεις ήδη και τα έχεις ήδη βάλει στην άκρη. Οπότε, προχωρώντας από τα βασικά, ήρθε η ώρα να δούμε τι άλλο μπορείς να κάνεις. Τώρα αν είσαι από τις κοπέλες που από τη φύση τους έχουν σωματότυπο αχλάδι-οπότε και η περιφέρεια σου θα είναι πιο ανοιχτή ό,τι και να κάνεις- θα σου πρότεινα να αγαπήσεις το σώμα σου όπως είναι και με λίγη σωστή διατροφή και γυμναστική απλά κράτησε το έτσι.

Η αλήθεια είναι πως όσο περισσότερο κρατάς ενυδατωμένο το σώμα σου, τόσο καλύτερα θα είναι τα πράγματα. Το νερό είναι υγεία και θα πρέπει τουλάχιστον 2 λίτρα την ημέρα να τα πίνεις. Το νερό βοηθάει στην αναζωογόνηση, στο να μην κάνεις κατακράτηση υγρών και φυσικά και εύρυθμη λειτουργία του οργανισμού σου!

Σωστή διατροφή σημαίνει 3 πράγματα. Πρώτον, μην ξεχνάς ένα καλό πρωινό. Δεύτερον, βάλε τα σνακ στη ζωή σου. Είναι πολύ καλύτερο από το να κάνεις 3 γεύματα μέσα στην ημέρα όπου θα πεινάς τρομερά και θα τρως και λίγο απρόσεχτα. Και τρίτον περιόρισε τις τροφές με ζάχαρη και αλάτι και φυσικά το πολύ «βρώμικο» φαγητό.

Ωπ! Τι είναι αυτό που σου λέω; Μαϊντανός; Ναι, πιες ροφήματα με μαϊντανό. Αυτό το ταπεινό υλικό που συνοδεύει σαλάτες και φαγητά είναι πολύ βοηθητικό για να αντιμετωπίσεις την κατακράτηση υγρών. Ο μαϊντανός είναι διουρητικός και αυτό φυσικά σημαίνει ότι βοηθάει, συνδυαστικά με το νερό,ακόμα περισσότερο στο να μην κάνεις κατακράτηση.

Εδώ έχεις επιλογές. Μπορείς να κάνεις αερόβια γυμναστική, μπορείς να κάνεις τοπική γυμναστική για τους γλουτούς. Μπορείς ακόμα αν θες να πάρεις τα βουνά και να αρχίσεις να περπατάς.Εντάξει δεν χρειάζεται να πάρεις κυριολεκτικά τα βουνά, αλλά μια πολύ καλή επιλογή θα ήταν να περπατάς σε δρόμους που έχουν ανηφόρα- γυμνάζεις τετρακέφαλους και καις περισσότερο λίπος.

Το ύπνο πρέπει να τον αγαπάς και να μην τον αφήνεις για αύριο επειδή έχεις πολύ δουλειά και θέλεις να την βγάλεις μέσα στο βράδυ. Ο ύπνος βοηθάει στην σωστή λειτουργία του οργανισμού μας. Σκέψου πως όταν κοιμάσαι, ο οργανισμός σου κάνει ρίμπουτ. Σαν τον υπολογιστή που τον κάνεις επανεκκίνηση για να ξεκουραστεί. Κοιμήσου καλά γιατί αυτό θα βοηθήσει και στο να χάσεις βάρος ευκολότερα αλλά και να είσαι ξεκούραστη και γεμάτη ενέργεια το επόμενο πρωί.