ΔΕΙΤΕ...
Home / ΥΓΕΙΑ / ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ / 7 Όμορφα κοπλιμέντα για τον άνδρα που έχεις δίπλα σου!

7 Όμορφα κοπλιμέντα για τον άνδρα που έχεις δίπλα σου!

Οι άνδρες, όπως έχουμε πει, είναι απλά όντα. Αν και ο τρόπος σκέψης τους είναι διαφορετικός από τον δικό μας, υπάρχει ένα κοινό χαρακτηριστικό και στα δύο φύλα. Μας αρέσει να μας προσέχουν, να αναφέρονται στο πρόσωπό μας και να μας κάνουν κοπλιμέντα.

Δεν πρόκειται περί εγωκεντρισμού ή εγωπάθειας. Όσο όμορφο είναι να αναγνωρίζουν κάτι ιδιαίτερο στον χαρακτήρα μας, άλλο τόσο όμορφο είναι να το κάνουμε κι εμείς. Για αυτό κι εγώ θα σου γράψω τα 7 πιο όμορφα κοπλιμέντα για τον άνδρα που έχεις δίπλα σου.

1. Πιστεύω σε εσένα

Πιστεύω σε εσένα, σου έχω εμπιστοσύνη, σε υποστηρίζω σε όλα. Αυτές οι φράσεις είναι πολύ δυνατές συναισθηματικά. Με αυτά τα ειλικρινή λόγια, τον κάνεις να νιώθει δυνατός, τον κάνεις τον ήρωα σου. Και ποιος δεν θέλει να είναι ήρωας;

2. Με κάνεις ευτυχισμένη όταν χαμογελάς

Ο άνδρας σου είναι ένας από τους πιο σημαντικούς άνδρες στη ζωή σου. Όταν είναι χαρούμενος, χαλαρός και άνετος, νιώθει ελεύθερα να χαμογελάσει. Κι όταν χαμογελάει, πόσο ευτυχισμένη σε κάνει; Πες του το λοιπόν, για να νιώσει ακόμη πιο όμορφα.

3. Είμαι περήφανη για εσένα

Είναι ένα από τα πιο όμορφα κοπλιμέντα για τον άνδρα που έχεις δίπλα σου. Δείχνει αγάπη, σεβασμό και αφοσίωση. Είναι ψηλά στα μάτια σου και πρέπει να το ξέρει αυτό. Να ξέρει πόσο τον εκτιμάς και τον θαυμάζεις, πόσο περήφανη είσαι για εκείνον. Μην ξεχνάς να του το λες.

4. Λατρεύω τις συμβουλές σου

Με αυτό το όμορφο σχόλιο θα του δείξεις ότι απέναντί σου έχεις έναν έξυπνο, έναν δυναμικό άνδρα, έναν άνδρα ηγέτη. Ένα σύντροφο που μπορεί να σου σταθεί, να σε βοηθήσει και να σε απαλλάξει από τα προβλήματά σου. Με αυτόν τον τρόπο θα νιώσει κι ο ίδιος δυνατός και πίστεψέ με, είναι πολύ σημαντικό.

5. Νιώθω ασφάλεια μαζί σου

Είναι σαν να του λες έμμεσα: »έχεις πετύχει τον ρόλο σου σαν άντρας, είσαι ο προστάτης μου». Γιατί ναι αγαπημένη μου αναγνώστρια, είναι ο προστάτης σου, όσο ανεξάρτητη κι αν μπορείς να είσαι μόνη σου, μαζί του νιώθεις ασφάλεια. Και αυτό είναι πολύ όμορφο και πρέπει να το ξέρει.

6. Υπάρχει κάτι που δεν μπορείς να κάνεις;

Του έχεις ζητήσει βοήθεια ή του έχεις πει να κάνει 1000 πράγματα που δεν έχει ξανακάνει και τα έχει καταφέρει σε όλα. Έχει μια πετυχημένη σχέση, είναι εξαιρετικός στη δουλειά του και αποδοτικός σε οτιδήποτε κάνει. Φίλε άντρα, υπάρχει κάτι που δεν μπορείς να κάνεις;

7. Είμαι τυχερή που σε έχω

Άφησα το πιο όμορφο για το τέλος. Πέντε λέξεις που λένε τα πάντα. Που έχουν τόσο νόημα όσο σχεδόν έχει το «σ’αγαπώ». Όταν μπορέσεις να πεις αυτή την μικρή φράση στον άνδρα σου και να την εννοείς, φίλη μου βιώνεις την ευτυχία. Και πιθανότατα την βιώνει κι εκείνος.

Αχ κορίτσια μου… Ο έρωτας και η αγάπη είναι πολύ όμορφα πράγματα. Η επικοινωνία είναι το πιο σημαντικό στοιχείο σε μία σχέση. Γι’αυτό, μην φοβάστε να εκφραστείτε, να πείτε ανοιχτά τι νιώθετε και να είστε ειλικρινείς με τον σύντροφό σας. Κάντε το και θα είναι κι εκείνος έτσι μαζί σας!

ediva.gr